Online Marketing med Xcale

0

Den 1. februar 2018 startede jeg Xcale Group. Årsagen er at jeg gerne ville splitte mine virksomheder op da SitePoint mere er blevet en administrativ virksomhed for de webshops og butikker som vi havde og dermed gav det god mening at starte mit nye selskab Xcale Group.

Her arbejder jeg med Online Markedting, som SEO, Link building og annoncering. Virksomheden består dog af 3 ben.
Hvis du gerne vil vide mere om Lennart Øster og Xcale Group så klik her.

SEO og Linkbuilding

Jeg arbejder indgående med disse to discipliner både for kunder og egne projekter, da jeg også arbejder med affiliate. Link building er blevet langt mere kompliceret i de senere år og nu er det ikke længere “bare” at skaffe links og skrive SEO tekster på 500 ord om et emne og ellers bare “stuffe” en masse keywords ned i teksten. I dag handler det langt mere om “User Intent”. Det handler om at skabe indhold som brugeren gerne vil have og som de reagerer på. Jo længere de bliver på din side, og jo mere de skriver af kommentarer, liker eller deler, har en stor indflydelse på dine placeringer hos Google. Det handler i større grad om at skabe end bare at skrive.

Links er stadig kongen når det kommer til palceringer. Google selv vil gerne have os til at tro at godt indhold er nok. Det er det ikke. Du skal have links der anerkender dit content. Derfor arbejder jeg med links, men ikke som man gjorde i de gode gamle dage, hvor fora links eller intet sigende links uden relevans var nok. I dag handler det om at få links til indholdet fra gode relevante sites med god trafik og dermed brugere der kan reagerer på dit indhold.

Kurser

En anden ting jeg arbejder med er kurser. Jeg vil gerne hjælpe så mange som muligt til at være selvkørende eller i det mindste give dem så meget basisviden at de kan klare det meste selv og har forståelse for hvad de køber hos mig og andre i branchen. Kurserne er typisk video kurser med en masser links og arbejdsark, der gør at du kommer helt ned og får beskidte fingre.

Mentor forløb og Marketing grupper er også en mulighed, som du kan benytte dig af i Xcale. Hvis du ikke vil have et kursus på video, kan du få råd og vejledning direkte af mig i grupper eller 1-1. helt tilpasset dine behov. Jeg kan på den måde holde nogle priser, der gør at alle kan være med.

Diverse forskellige links

Der findes en del forskellige links med gode ressourcer som du kan bruge, hvis du vil vide mere om hvad jeg går over laver

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply