MoveMarketing når det kniber – Nyhedsbreve slideup

0

På Knib.dk havde jeg brug for at få en nyhedsbrevs boks, til mine læsere. Da siden ikke er kommerciel, fandt jeg at de etablerede løsninger der findes på markedet blev for dyre, da det bare ville være ren udgift for mig. Jeg faldt så over MoveMarketings Email Slider, som du kan læse mere om her. Jeg tog en snak med Kristian, som altid bare er klar til at hjælpe hvor han kan. Vi fandt sammen hurtigt ud af hvordan det ca. skulle se ud og nu har jeg en Slider, som jeg ikke betaler en krone for hver måned. Det lille gebyr der er i forbindelse med opsætningen er jo ingenting i sammenligning.

Grafisk frihed

Det lækre ved dette modul er den grafiske frihed. Jeg ønskede ikke den mere traditionelle firkantede nyhedsbrev. Det tog ikke mange minutter før jeg havde den helt rigtige grafik og placering. Sådan her ser det ud på knib.dk.

email-slider

Det ser super lækkert ud og det virker. Til trods for at siden kun har omkring 100 besøgende om dagen så får vi ca. 6 nye signups hver dag. Det er da ret godt med 6%. Det eneste vi har lovet er en freebee, som automatisk bliver sendt af CampaignMonitor når mailen er registreret.

Så nu kan mange flere mennesker læse vores gratis guides og undersøgelser om Bækkenbundstræning på knib.dk

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply