Lavenergi.dk – Projektet der bare giver og giver

0

Nu skriver jeg projektet der bare giver og giver og det er fuldstændig rigtigt. Jeg kunne også skrive tager og tager for det tager helt sikkert tid at lave et så omfattende Affiliate projekt som Lavenergi.dk. Derfor er jeg bare rigtig glad for at jeg har en super dygtig samarbejdspartner i Tim Petterson, som gør et kanon stykke arbejde med linkbuildingen.

Jeg står så for design og indhold på siden og selvom det ikke er et projekt jeg eller vi har tid til hele tiden så giver vi den ind i mellem en skalle og holder siden opdateret løbende. I skrivende stund er det ikke det voldsomme vi har tjent på sitet, men det bliver dag for dag til mere og mere og det er netop det der gør at lysten er der hele tiden.

For mig er det at kaste mig ind i Affiliate til trods for at jeg har nu to forskellige webshops måske ikke det smarteste rent tidsmæssigt, men sådan er jeg bare ikke indrettet. Jeg vil gerne lære noget nyt hele tiden og det gør jeg af dette projekt og mit samarbejde med Tim. Det hele startede med Affiliate DM i 2012. Her deltog jeg med trendus.dk, som ikke nåede særlig langt og til dato grundet en masse fejl jeg lavede dengang, kun omsat for nogle få hundrede kroner.

I 2013 kom jeg helt tilfældigt i tale med en gut om noget helt privat, da jeg søgte på efterskoler til min datter. Han havde så nogle rigtig gode domains fandt jeg ud af og var fræk nok til at spørge om de var til salg (De var ikke opdaterede eller særlig kønne). Det var de sørme og da talen faldt på salg kom lavenergi.dk på banen. Det var bare et af de kongedomæner jeg måtte eje og købte det med det samme.

Efter en lang periode hvor der ikke skete så meget på siden, besluttede jeg at det var tid til at spare med andre i affiliate branchen, derfor blev til en partner og i dag driver jeg siden sammen med Tim Petersson, han står for arbejdet med søgemaskineoptimering af lavenergi.

Udover at være kendt for sit arbejde med passiv indkomst driver han sammen med sine kone 2 webshop. Her er tale om webshoppen petty.dk, som har fokus på kæledyr og produkter hertil, den anden webshop er med fokus på kjoler og går under navnet Dressme.dk

Vi har siden brugt en del tid på at få skrevet eller fået andre til at skrive en masse indhold for at siden har noget “content” at give til læseren.
Tim har arbejdet rigtig meget med at skabe nogle kvalitets links til siden og det er nu begyndt at give afkast. Det er ikke hver dag der kommer et lead, men næsten og det er altså ret fedt at følge med i.

Jeg bruger Partner-ads og deres lille iPhone App til at følge med og det er en fed følelse at sidde i sofaen om aftenen og se at nu har man lige tjent lidt penge der mens man sidder og ser luksusfælden på TV3 med konen.

Så set med de briller så er det et projekt der giver og giver. Hvis du nu sidder og tænker. Hmm. Det lyder til at være en rimelig nem måde at tjene penge på så vil svaret være. Jeps. Det er det skam også, når du har smidt en masse og jeg mener masse timer efter projektet. Så er du kørerende og tjener lidt penge. Hvis ikke du så fortsætter med at skrive indhold og link builde så stopper det altså igen. Så det jeg har lært er at Affiliate i lige så stor stil, som det at drive mine webshops, er et fuldtidsjob eller kan i hvert fald være det.

Det der appellerer til mig og sikkert andre er, at her er der tale om noget uden risiko og opstartskapital (hvis du laver det hele selv) og det er meget givende. Så hvis du også vil have et nyt projekt der giver og giver så se at komme i gang. Skulle jeg vælge igen, ville jeg dog nok vælge en mere snæver niche og ikke et kæmpe område som lavenergi.

Du kan læse lidt mere om mig. Lennart Øster og Lavenergi.dk på Google+ eller se den tilknyttede Google+ side til Lavenergi

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply