Jeg har kastet mig ud som Virtual Assistent

0

Jeg har valgt at kaste mig ud i et nyt og mere personligt eventyr. Jeg har igennem lang tid gået med forskellige ideer til hvordan jeg kunne skabe mere alsidighed og spænding i min hverdag og jeg er endelig kommet frem til at jeg kan opnå 80% af mine ønsker ved at blive Virtuel Assistent. Det er nok atypisk for en mand at være assistent i den virtuelle verden, men jeg har et ønske om at kunne arbejde lige hvor jeg har lyst og ikke mindst skabe min egen hverdag i større stil end det tidligere har været muligt.

Jeg har arbejdet som selvstændig i mere end 15 år med korte afstikkere som “løn-slave”, men det passer ikke til mig og min natur. Jeg vil ikke sige at det at være selvstændig nødvendigvis giver mere frihed eller færre bekymringer. Faktisk tværtimod. Der kan være store udfordringer forbundet med at være selvstændig og skulle være din egen penge maskine og samtidig give dig mulighed for ferie, fritid og ikke mindst pension.

Jeg må dog indrømme at det, som det giver mig at arbejder for mig selv og være min egen “herre” giver mere end sikkerheden ved et 9-17 job.

Jeg har i ganske mange år efterhånden levet af at sælge legetøj og senest garn på nettet og nu med en fysisk butik. Det har været en fantastisk rejse at gå fra ingenting til en relativt stor forretning. For mig har det også betydet at jeg er blevet mere og mere administrativ med de ting jeg netop ikke holder af at lave. Det har vi nu lavet om på ved at omstrukturere lidt og ved at ansætte, således at vi har fået frigivet tid til at gøre mere af det som vi gerne vil. Det jeg brænder for er at skabe – alt muligt, bare det er at skabe og helst så forskelligt som muligt. Det kan jeg ikke når jeg hele tiden arbejder i sammen branche, men som Virtuel Assistent vil det kunne lade sig gøre at arbejde med meget forskelligt og stadig have tid til at overvåge driften.

Jeg har tænkt meget over hvordan jeg skal prissætte det her eventyr og har her lagt mig op ad hvad andre tager, dog med den forskel at jeg har nogle andre kompetencer inden for online markedsføring, end mange af mine nye kolleger har. Jeg kan lave alt hvad research og tekstforfatning  til Adwords og hjælpe til Google Penguin recovery analyser.

Du kan se prisen på din nye virtuelle assistent her

Hvad er det så jeg kan tilbyde, når jeg nu fortsat har en finger med i spillet i egn e virksomheder ?
Jeg kan give dig en enorm erfaring om det at drive og drifte en virksomhed. Jeg kender rigtig mange faldgrupper, som du skal være opmærksom på, båd ehvad angår Google, Adwords, men også personligt og virksomhedsmæssigt.

Du kan på min personlige VA hjemmeside se hvad det er jeg kan tilbyde. Hvis du kender nogen der kunne bruge hjælpe fra en erfaren herre med gode talegaver og evner på skrift så del gerne i dit netværk.

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply