E-learning med et dansk LMS

0

Hvis du skal i gang med at gøre brug af e-learning, kan det være ganske fornuftigt at finde et godt LMS. LMS står for Learning Management System, og det vil sige, at du her får en platform, hvorfra du kan dokumentere og administrere e-learning. Her fås altså et digitalt system, som hele tiden kan holde dig opdateret på medarbejdernes læring. 

Learning Management System gør e-learning brugbart

Skal du rent faktisk have glæde af e-learning i virksomheden, er det væsentligt, at systemet fungerer. Selvom idéen er god, kan det nemlig hurtigt blive uoverskueligt, hvis diverse e-learningkurser bliver distribueret uden omtanke. Med LMS har du mulighed for at holde overblik over alle medarbejdernes e-learning.

Du kan finde Learning Management Systems, der fungerer både på computer, tablet og mobil. På den måde er du ikke bundet til at sidde ved dit skrivebord hele dagen. Vil du for eksempel tjekke op på medarbejdernes læring mellem møder, er dette en mulighed med et mobilvenligt LMS.

LMS gemmer vigtige informationer

En af de helt store fordele ved LMS er, at vigtige informationer bliver gemt. Det vil sige, at du hele tiden kan holde dig opdateret på, hvordan det skrider frem med de forskellige e-learning kurser. For eksempel bliver det dokumenteret, hvor lang tid medarbejderne har brugt, og hvad de har svaret på de forskellige spørgsmål.

Tracking er dog ikke udelukkende en fordel for dig som leder. Medarbejderne har nemlig også stor glæde af netop denne funktion. Dette skyldes, at medarbejderne kan fortsætte deres læring, der hvor de forlod e-kurset sidst. På den måde behøver de ikke at starte forfra, selvom de bliver optaget af andre opgaver.

E-learning er fleksibel læring

E-learning er blot læring, der foregår på elektroniske devices. Det vil sige, at e-learning kan være en million forskellige ting. Netop af denne grund, kan du få opbygget dine e-learning kurser, så de passer allerbedst til den viden, som du gerne vil distribuere. Forhåbentlig kan dette sikre en bedre læring.

E-learning kurser er ligeledes fleksible for medarbejderne. Kurserne kan nemlig tages, når det passer medarbejderne bedst. På den måde behøver et e-learning kursus ikke at gå ud over deadlines og andre vigtige opgaver. Derudover er mange e-learning kurser bygget op, så de ansatte kan optage den nye viden i deres eget tempo. Således kan den enkelte medarbejder sikre sig, at de rent faktisk har forstået den nye viden.

LMS indeholder mange smarte funktioner

Med et Learning Management System får du både mulighed for at administrere og dokumentere e-learning. Derfor indeholder denne type systemer naturligvis et væld af smarte funktioner. Blandt andet har du mulighed for at uploade e-learning moduler, sende beskeder til medarbejdere, og bestemme om et e-learning kursus er obligatorisk eller frivilligt.

Således kan du hele tiden holde styr på, hvordan det går med virksomhedens e-learning. Hvis du vil have mulighed for at slippe tøjlerne og overlade systemet til sig selv, er dette også en mulighed. Der findes nemlig et væld af automatiske funktioner. Således behøver du kun at beskæftige dig med dit LMS, når du har lyst.

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply