DM i Affiliate – September 2012

2

Så er den første måned gået og selvom jeg først kom ind  midt i september, så er det gået rimelig godt. Det er dog ikke indtjeningen der er gået godt. Her har jeg ikke tjent en krone endnu, men har tilgengæld ret store udgifter 🙂

Målet for september var dog heller ikke at se millionerne vælte ind, selvom en enket konvertering havde været rart. Målet var at få sitet op at køre og få skrevet tekster og lavet strukturen færdig på www.trendus.dk

Jeg har valgt boligforbedring og herunder gardiner, markiser og isolering. Inden jeg startede var jeg ikke helt klar over hvor mange forskellige typer gardiner jeg skulle skrive om, så det er sat lidt i baggrunden og jeg har koncentreret mig om Isolering istedet. Meningen var at skrive nogle artikler, men ideerne væltede ind og derfor var jeg pludselig i gang med videoredigering og infografik. Det gode er dog med det at det er gratis 🙂

Så konklusionen er at for mig er septem,ber blevet en start lidt under hvad jeg havde håbet på. Jeg har simpelthen ikke haft tiden til at få skrevet alt det jeg gerne ville. Det kommer dog nu i oktober, hvor jeg håber at min SEO også giver lidt flere placeringer i SERP.

Status er at jeg er nede med  -976 kr.

Share.
Loading Facebook Comments ...

2 kommentarer

    • Lennart Øster on

      @Lars, nej jeg har fået hjælp af en yderst talentfuld pige gennem Anders Saugstrup 🙂 Så har Lasse Kjær været så rar at låne mig en super gut til at lave Photoshop filerne om til et WP Theme. Jeg er meget tilfreds med det. Der er lige et par småting omkring menuen og bloggen der skal rettes til, men et lækkert design der virkelig gør at WordPress kan ligne andet end et kedeligt blog program 🙂
      NU satser jeg så på at skulle til at se lidt konverteringer, for dem har der ikke været nogle af endnu

Leave A Reply