Billig Fagforening og A-Kasse

0

Det at finde en billig fagforening i Danmark er lige blevet nemmere. Ikke bare som alle de andre sider der findes med en lister over affiliate links direkte til en A-kasse, men fordi siden fagforeninger.net har listet alle danske lokale fagforeningskontorer med telefonumre, adresser, kort og rutevejledning. Dette gør det meget nemmere for dig der søger information at finde netop dit lokale kontor for hjælp.

Naturlig er der også en masse artikler og beregninger der viser hvordan du sparer en masse penge og hvorfor du har flere muligheder end tidligere. Det er nemlig i dag ikke et krav at du er med i et fagforbund. hvor du betaler en del mere i både fagforening og A-kasse. Tager man FOA, 3F, HK eller de andre fagforbund er prisen ofte 400-500 kr for fagforening alene. På fagforegninger.net finder du nemme oversigter over alle de bedste i Danmark og her kan du få en fagforening helt ned til 64 kr. pr. måned.

På sigt vil siden ligeledes komme til at indeholde en liste over alle de ca. 5000 erhverv der findes i Danmark. Her vil du kunne slå op og se hvilken Billig A-Kasse eller Billig fagforening der passer dig bedst.

Det er problematisk for mange at de ikke kender deres muligheder når det handler om det fri valg mellem fagforeninger og A-Kasser og her kommer denne nye side ind. Årsagen er nemlig at skabe et større overblik og ikke alene virke sælgende over for læseren der gerne skulle finde informationer her som ikke findes andre steder.

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply