Automatisk backup til en af skyens mange bobler – Gratis

0

Hvis du som jeg har kigget efter en ordenligt backup løsning, som du kan stole på, så kan det være du ikke behøver at lede mere. Jeg giver dig Duplicati.

Der findes et hav af backup løsninger rundt om på nettet og jeg har efterhånden prøvet en del forskellige og synes altid der er problemer med hastigheden, når jeg også gerne vil have at prisen er nede et sted hvor jeg kan være med. Jeg vil nemlig gerne have backup af mine i alt 4 PC’ere herhjemme. Både arbejde og privat og det er dyrt med en ren erhvervsløsning og de private synes jeg bare ikke er gode nok. Den ene gang jeg har haft brug for en “restore” tog det mig ikke mindre en 67 timer at få den ned på min computer så jeg kunne komme videre. Det til trods for at det “kun” var ca. 9 GB

Hvad med automatisk Backup til OneDrive, Google Drive eller DropBox – eller en helt anden.

Med Dublicati vælger du nemlig selv hvilken en af dine ynglings skyer du vil lave backup til og det er netop den feature jeg synes der er super smart. For det første er jeg ikke så glad for at filerne ligger hos en udbyder som måske ikke findes om et år. Her er jeg ret sikker på at både Dropbox, Microsoft og ikke mindst Google er her så længe jeg lever og hvis ikke så bliver de købt af hinanden.
Specielt nu hvor Google lige har sat prisen på Google Drive ned, er særligt den en af dem jeg vil kigge ekstra meget på. Tjek de nye priser ud her. Tænk engang. 100GB om måneden for omkring 11 kr.

Nu tænker du nok at Dublicati koster kassen, men nej det er helt gratis og du kan hente det lige her: Hent Duplicati her
Nu kunne jeg jo blive ved med at skrive og skrive, men det er faktisk meget lettere at vise dig den video øverste i indlægget, som jeg selv faldt over da jeg søgte efter mulighederne.

Håber du kan bruge det.

 

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply