Få det unikke indhold gratis

0

I dette indlæg vil jeg komme lidt ind på hvordan du får skrevet noget godt og unikt indhold på din side eller blog uden at det koster dig noget. I hvert fald ikke ret meget og kun i tid.

Jeg har selv i lang tid efter at have hørt Anders Saugstrups Podcast på e-universe.dk om de gode links, ledt efter en metode der kunne bruges i min branche. Jeg støder nemlig ofte på i mod en mur af uvillighed da det handler om erotik. Det er helt naturligt at man ikke får pressen til at skrive noget om min side. Det er sygeligt svært at finde noget i min branche som skaber overskrifter. Det kan lade sig gøre, men der er langt i mellem.

Derfor har jeg som sagt forsøgt at finde nye måder at skabe godt og unikt indhold på mine sider. Jeg har i gennem et stykke tid benyttet mig af SEO Tekster, som jeg har købt og det virker egentlig fint nok set i forhold til Google, men ikke så meget til mine kunder.

Men nu synes jeg at vi har fundet en god løsning der gavner på flere måder.

Gæste bloggere

Jeg har sammen med mine kone firmaet LoveJoy ApS. Vi har blandt andet vores webshop www.lovejoy.dk og på den har vi lavet en blog. Den er relativ ny og har kun vores egne indlæg indtil videre, men vi har allerede lavet aftaler med 2 gæste bloggere om at skrive en række indlæg og nyheden ville jeg så lige dele med jer andre.

Vores blog kan du se på http://www.lovejoy.dk/blog/, hvor vi har lavet et design der minder om vores shop generelt. På den måde føler kunden at de sidder på selve siden og ikke bliver ledt over på en anden side.

Nå men ideen er  at kontakte en masse mennesker, som har noget interessant at skrive om og som du godt kunne tænke dig at have på din side og ikke mindst et link fra. Det er bare ofte rigtig svært at overbevise folk om at det er noget de skal gøre for dig 🙂

Jeg er som sagt i snak med et par sexologer og andre spændende mennesker og der kommer flere til, som gerne vil skrive lidt indlæg til vores blog. De skal ikke have noget for det i form af penge, men de siger da ikke nej til lidt reklame for dem selv i bunden af indlægget.
Jeg har nemlig foreslået dem at selve indlægget, som de skriver kan slutte af med et par linjer om deres egen side og hvad de tilbyder,samt et link eller to.

Det giver dem lige så meget som det gør os. Vi får en masse lækkert og informativt indhold på siden, som vores læsere kan få gavn af.

Vi kommer til at fremstå mere seriøse, når vi kan tiltrække andre til at blogge på vores side.

Husk linket

For at du skal kunne drive lidt trafik til din side, eller i det mindste få SEO værdien ud af det, kan du bede dem skrive et lille indlæg på deres egen side, hvor de fortæller at de er gæste bloggere i denne uge på dine side og dermed linke til indlægget, eller til en anden side i kan blive enige om.

Hvis du får dette link, så er det godt nok “link bytte”, da du jo linker tilbage igen, men det er relevant og et link er jo et link. Ofte et link du ikke ville kunne få uden at give penge for det.

Hvem skal jeg kontakte ?

Jeg vil sige alle, der har noget at byde ind med, som du kunne forestille dig at se på din side. Jeg vil samtidig sige at du skal starte i det små, for du får nok svært ved at skabe tillid til de helt tunge drenge og pige ri din branche fra starten, men selvfølgelig skal de kontaktes hen ad vejen.

Søg i Google og se hvem der dukker op som ikke er konkurrenter på produkter eller ydelser. Er du advokat kan det være at du kontakter sider der handler om skøder, penge, ejendomsmæglere mv. Muligheder er mange.

Håber det giver dig mulighed for at komme videre med at skaffe godt og unikt indhold på dine side, uden at du skal have penge op ad lommen hver gang

Share.
Loading Facebook Comments ...

Leave A Reply